CR gummi også kaldet neoprengummi

CR gummi er en universal gummitype, som er stødabsorberende. Denne type anvendes ofte i byggebranchen til mange formål. Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige gummitype til din opgave.

Kontakt os
CR gummi også kaldet Neopren gummi

Neopren gummi med det tekniske navn CR gummi

Neoprengummi kaldes af teknikere også CR gummi. CR står for Polychloropen og det er en syntetisk gummi, fyldt med luftbobler. Typen blev opfundet i 1930’erne og er yderst fleksibelt og har en exceptionel isoleringsevne. 

De fleste almindelige mennesker kender Neopren gummiet fra våddragter, tøj, sko og handsker. 

Men CR gummi er meget mere anvendeligt end det. Det bruges for eksempel både i konstruktions og byggeindustrien. 

Anvendelsesmuligheder for CR gummi

CR gummi har mange anvendelsesmuligheder og kan også bruges til pakninger, til byggetekniske formål, mellem stålkonstruktioner og til steder hvor der er brug for stødabsorbering. 

Egenskaberne i Neoprengummi gør den særdeles velegnet til mange formål og på grund af at gummiet er inaktivt, kan især pakninger, slanger og coatings nævnes som brugbare formål. 

Det er stærkt nok til at kunne klare både træk og slid, samtidig med at det tåler fleksende bevægelser. Gummiet kan brandhæmmes og kan bruges i alle temperaturer fra -20 – 90°C, men det er også muligt at få neopren til at modstå temperaturer på helt op til 260°C

Det gør materialet særdeles velegnet til offshore industrien og marine, at det har en stor bestandighed mod Ozon, havvand og Olie. Derudover er materialet vandtæt og meget strækbart.

Hjælp til valg af gummitype? Kontakt os i dag.

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gummitype til dit projekt. Vi tilbyder altid professionel sparring og rådgivning, med baggrund i vores mange års erfaring.