Systemleverancer Gummi

Systemleverancer – Vi klarer alt planlægning og indkøb til gummikombinerede emner. Du skal blot levere designet.

Olet industrigummi A/S tilbyder løsninger tilpasset dine behov.

Kontakt os
Systemleverancer

Når gummi skal kombineres med et andet materiale er det systemleverancer gummi

Bare rolig…

Du skal ikke til at bestille varer fra 2 eller 3 leverandører, ja faktisk skal du kun bestille dit færdige produkt hos Olet Industrigummi A/S.

Selvom du bestiller et gummiemne som er kombineret med for eksempel metal, så skal du blot henvende dig til Olet Industrigummi A/S.

 

Det lyder let og det er det!

Når du har designet det gummiemne du skal bruge, så får du sparring på dit design. I fællesskab vælger vi de helt rigtige materialer og løsninger til dit behov.

Skal der for eksempel vulkaniseres gummi på metal, så sørger vi for at tage kontakten med metalleverandøren. Det betyder at du kun har kontakt til os. Det kalder vi for systemleverancer gummi. Vi sørger for at du ikke skal bruge tid på andet end af bestille det færdige produkt hos os.

Gummi-metal kombinationer bruges i mange produkter. Vi laver systemleverancer gummi på mange materialetyper og kombinationer.

Det vigtigste ved en systemleverance er at vi sørger for at det færdige produkt lever fuldt op til de krav og forventninger du har til produktets levetid, bestandighed og brug.

Fødevarekontakt, kemikaliebestandighed og temperaturbestandighed

Dine krav er det vi arbejder ud fra. Skal produkter leve op til specifikke krav om fødevarekontakt, kemikaliebestandighed eller temperaturbestandighed, så vælger vi selvfølgelig gummitype som lever op til dette.

For at sikre en vedhæftning der holder mellem det indstøbte materiale og gummitypen, bruger vi forskelige teknikker. Skal der indstøbes metal, sandblæses dette eksempelvis før gummi vulkaniseringen.